Fif-teen presents Night of the Legends!

Met covers van Michael Jackson, Tina Turner, U2, Elvis Presley en meer

Op 7 mei organiseren wij ons tweede concert! Na het daverende succes van ‘Guilty Pleasure’ in 2015 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven…

Uiteraard pakken we het op muzikaal gebied compleet anders aan dan de vorige keer. Het thema, Night of the Legends, leent zich perfect voor een uitgebreid en afwisselend programma. Van Guns ’n Roses en The Jackson 5 tot Aretha Franklin en Beyoncé: waar je ook van houdt, Night of the Legends biedt voor iedere muziekliefhebber gegarandeerd wat wils!

Inmiddels zijn we al een aantal maanden druk met de voorbereiding en zijn er ook al verschillende bandrepetities geweest. We zijn erg blij dat we ook dit jaar weer begeleid worden door onze vaste band bestaande uit pianist Carlijn Visser, gitaristen Elian ten Barge en Rick te Plate, bassisten Michel Hoitink en Jeanne Slütter en percussionisten Bob Klein Gunnewiek, Bart Nijenhuis en Jelle Klein Gunnewiek. Samen met hen zullen we niet alleen gezamenlijke nummers, maar ook verrassende solo’s ten gehore brengen.

Natuurlijk is een Fif-teenconcert niet compleet zonder knallende afterparty. Ook dit jaar zal DJRoel de avond muzikaal afsluiten met de lekkerste hits van de allergrootste muzieklegendes. Dat wordt gegarandeerd een feestje!

Zet een groot kruis in je agenda en kom op 7 mei a.s. naar Café Spilman in Beltrum voor Night of the Legends! De avond begint om 20:30 uur. Kaarten à €6,00 zijn verkrijgbaar bij de leden en bij Spilman. Ook zijn ze op de avond zelf voor €7,50 verkrijgbaar aan de kassa, zolang de voorraad strekt. Koop gauw een kaartje en zorg dat jij en je vriendinnen, vrienden, buren en familieleden erbij zijn!