Guilty Pleasure: één groot feest!

Het was één-groot-feest bij café Dute afgelopen zaterdag. Met achttien dolenthousiaste zangeressen, een pianist, gitaristen, percussionisten en gastmuzikanten lieten we Beltrum op zijn grondvesten schudden en bezorgden we het vrolijke publiek een onvergetelijke avond. De feestelijk aangeklede zaal met vele elpee’s, discoballen, slingers en old school-posters zorgde voor een guilty pleasure-sfeer die van begin tot eind te voelen was.
Met Wannabe van de Spice Girls werd het publiek alvast opgewarmd voor wat nog komen ging. Daarna volgde het sfeervolle Torn, het zoete Time of my Life en een relaxte vertolking van Fire. Met Bootylicious en de bijbehorende swingende choreografie lieten we de temperatuur op het podium en in de zaal nog een paar graden stijgen. Somebody to Love met solist Renske die de sterren van de hemel zong was het laatste nummer voor de pauze waarin we even adem konden halen, een slokje konden drinken (dropshot anyone?) en onszelf konden voorbereiden op de solo’s, want die stonden voor na de pauze gepland!
Hero, Living On A Prayer, YMCA, Weekend, Una Paloma Blanca, Wake Me Up Before you Go Go en Paradise By The Dashboard Lights werden stuk voor stuk op een eigen en verrassende manier aan het publiek gepresenteerd. Na zeven spetterende solo’s was het jammer genoeg alweer tijd voor het eindnummer. Gewapend met confettikanonnen en een flinke feeststemming zongen we Why Tell Me Why, het nummer dat met geen mogelijkheid kon ontbreken op onze Guilty Pleasure-avond! De afterparty werd geopend en de guilty pleasures van het publiek werden massaal aangevraagd. Met dank aan de goede beats van DJ Roel Krabben en de fijne dorstlessers van café Dute kwamen velen van ons zondagochtend met een tevreden kater het bed uit.
Wij als Fif-teen zijn super trots op wat we 2 mei hebben neergezet en we willen nogmaals het publiek en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen ontzettend bedanken. See you at Guilty Pleasure 2.0!
Naamloos