Fif-teen heeft nu officiële status

Fif-teen Beltrum op bezoek bij notariskantoor ‘Roerdink & Stevelink’
Beltrum – De jonge meiden(zang)groep Fif-teen uit Beltrum is zich stap voor stap aan het professionaliseren. Het doel daarvan is om als vereniging erkend te worden en zodanig meer kans te maken op het meedingen naar sponsoring en subsidies.
Fif-teen Beltrum bestaat uit 15 zangeressen, coach Irma Asschert en een 5-koppige band. De leeftijd van de meiden ligt tussen de 15 en 27 jaar. Fif-teen repeteert elke maandagavond in Dacapo te Beltrum en geeft regelmatig optredens. Op zondag 21 december is de groep te zien in het Wentholtpark te Lichtenvoorde tijdens ‘De levende Kerststal’ met een mooi kerstrepertoire. Daarnaast is Fif-teen ook zondagavond 28 december te zien in de tent op het Mariaplein tijdens het jaarlijkse ‘Glazen Huus’.
Voor deze optredens is het belangrijk dat Fif-teen beschikt over het juiste materiaal voor de versterking van het geluid van de zang en de band.
Het realiseren van onder andere een goede geluidsinstallatie is dus noodzakelijk voor de groep. Door de werving van sponsoren komt Fif-teen al een beetje dichterbij een installatie. Onder andere de sponsoren Installatiebedrijf Ratering, Bouwbedrijf Hoffman en Hofstede Elektro (allen gevestigd in Beltrum) hebben financieel mogelijk gemaakt dat mevrouw Grijsen van notariskantoor ‘Roerdink & Stevelink’ de voorbereidingen heeft kunnen treffen voor het oprichten van de vereniging ‘Fif-teen’. Samen met mevrouw Grijsen is vrijdagmiddag 17 oktober, na het bespreken van de statuten, de officiële akte ondertekend. Het notariskantoor zorgt verder voor de inschrijving bij de KVK, waarmee meidengroep Fif-teen vanaf dat moment een officiële
status heeft.
Fif-teen ondertekent akte